Ett par klikk unna full tilgang!

Du kan når som helst stoppe ditt medlemskap, og er du ikke fornøyd får du pengene tilbake.

Hva får du?

VIDEOLEKSJONER

Hvordan skrive CV og Søknad? Vi har samlet den beste informasjonen så du slipper! Som medlem får du tilgang til 60+ av våre animerte videoer om alt du trenger for å skrive din CV og søknad.
b

CV-MALER

Hvordan skal CVen se ut? Vi har gjort det enkelt og har profesjonelle CVer klar til nedlastning. CV-malene er designet i USA og lisensert med et begrenset antall. Slik unngår å bruke samme malen som alle de andre.
i

SØKNADSEKSEMPLER

Hvordan faktisk skrive søknad? Vi har snakket med de som faktisk fikk jobben og samlet inn deres CVer og søknader! I tillegg har vi fått tak i stillingsannonsen de søkte på slik at du ser hva du kan skrive!

PERSONLIG HJELP

Lurer du på noe? Vi tilbyr deg personlig hjelp på chat eller epost hvor vi raskt svarer på dine spørsmål. Søker du jobb på kveldstid eller helg? Hvem er tilgjengelig for å hjelpe deg da? Jo, vi er det! Ta kontakt, slik at vi kan hjelpe deg!

Se hva noen av våre jobbhelter skriver..

Introduksjonstilbud!

Ønsker du personlig hjelp eller intervjutrening?

Ønsker du personlig hjelp eller intervjutrening?

Er du usikker før jobbintervjuet? Vi tilbyr 45min intervjutrening hvor vi forbereder deg på spørsmålene du kommer til å få. Full gjennomgang med tilbakemeldinger av intervjuet i etterkant. Tilgjengelig via Skype og våre kontorer i Oslo. Trenger du noen til følge deg opp? Ofte er vi vår egen verste fiende. Med rådgivning fra oss blir du fulgt opp med ønsket frekvens til du er i jobb!

 

Vi har mottatt din interesse, og tar kontakt med deg!