Personvern

Våre kunder og deres personvern er viktig for oss, og vi jobber kontinuerlig for at dine rettigheter ikke skal krenkes gjennom våre produkter eller tjenester.
Jobbhelten.no («Jobbhelten» eller «vi») er en nettbasert virksomhet som utvikler og tilbyr tjenester over internett som hjelper brukeren i jobbsøkeprossessen. Vi er registrert i Norge under organisasjonsnummer 915905323. Via våre tjenester får du tilgang til animerte videoleksjoner, CV-maler og søknadsdatase.

Vilkårene nedenfor omhandler hvilke rettigheter du har som bruker av våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester angir du at du godtar disse bruksbetingelsene og godtar å overholde dem. Hvis du på noe tidspunkt ikke godtar eller ikke kan overholde vilkårene og betingelsene, har du ikke lov til å bruke våre tjenester.

Personopplysningsloven (Lov om behandling av personopplysninger) setter de formelle rammene for hvilke personopplysninger Jobbhelten kan lagre og hvordan Jobbhelten kan forvalte disse. I elektroniske kommunikasjonstjenester – herunder nett, mobil og andre IP-tjenester – er disse rammene forsterket gjennom ekomloven (Lov om elektronisk kommunikasjon) som nylig ble revidert blant annet med hensyn på informasjonkapsler (cookies).

 

Innhenting av personopplysninger

Dersom du har gjort et engangskjøp og/eller bruker noen av våre tjenester eller produkter vil vi samle inn noen eller alle av opplysningene som nevnt nedenfor. Hvilke opplysninger vi innhenter avhenger av omstendighetene.

Opplysninger vi kan innhente:

 • Fullt navn
 • E-postadresse
 • Telefonnummer
 • Bostedadresse
 • Betalingsinformasjon, herunder type betalingskort, nummer, utløpsdato og registrert adresseØvrige opplysninger som ble avgitt da du registrerte deg for å bruke vår nettside, vår tjenester eller våre produkter.
 • Hvis du kontakter oss, vil vi kunne lagre den aktuelle korrespondansen
 • Brukerinformasjon du oppgir i forbindelse med vår nettside, våre tjenester eller våre produkter (kommentarer, anmeldelser og annen informasjon), som det er valgfritt å besvare.
 • Detaljer knyttet til dine besøk på vår internettside, herunder men ikke begrenset til, datatrafikk, geografiske data samt annen kommunikasjonsinformasjon, enten dette er nødvendig for vårt faktureringsarbeid eller for øvrig, samt for tjenestene du får tilgang til.

Bruk av personopplysninger

Vi bruker opplysningene om deg på følgende måter:

 • Til å aktivere betaling fra din konto og kontrollere at et betalingskort er gyldig
 • Til å sikre at innholdet fra vår nettside, våre tjenester eller våre produkter er presentert på den mest effektive måten for deg og for din enhet
 • Til å tilby deg tilbud, nyheter, informasjon, nye produkter eller tjenester som du ber om fra oss eller som vi tror kan være av interesse
 • Til å gi deg betalingsinformasjon
 • Til å kommunisere med deg angående din konto eller dine kjøp av våre tjenester eller produkter
 • Til å gjøre deg oppmerksom på eventuelle endringer i våre tjenester eller produkter

Vi deler ikke dine opplysninger med andre parter.

Informasjon i form av «cookies» eller informasjonskapsler kan du lese mer om her.

Betaling/Abonnement

Du har til enhver tid mulighet for å kansellere ditt abonnement hos oss, og du står dermed selv ansvarlig for å kansellere/stoppe dette ved behov. Abonnementet kan forøvrig også fornyes etter kansellering eller på et senere tidspunkt. Administrering av ditt abonnement gjøres på MIN SIDE (kun for innloggede brukere).

Ønsker du personlig hjelp eller intervjutrening?

Ønsker du personlig hjelp eller intervjutrening?

Er du usikker før jobbintervjuet? Vi tilbyr 45min intervjutrening hvor vi forbereder deg på spørsmålene du kommer til å få. Full gjennomgang med tilbakemeldinger av intervjuet i etterkant. Tilgjengelig via Skype og våre kontorer i Oslo. Trenger du noen til følge deg opp? Ofte er vi vår egen verste fiende. Med rådgivning fra oss blir du fulgt opp med ønsket frekvens til du er i jobb!

 

Vi har mottatt din interesse, og tar kontakt med deg!