Personvern

Våre kunder og deres personvern er viktig for oss, og vi jobber kontinuerlig for at dine rettigheter ikke skal krenkes gjennom våre produkter eller tjenester.
Jobbhelten.no («Jobbhelten» eller «vi») er en nettbasert virksomhet som utvikler og tilbyr tjenester over internett som hjelper brukeren i jobbsøkeprossessen. Vi er registrert i Norge under organisasjonsnummer 915905323. Via våre tjenester får du tilgang til animerte videoleksjoner, CV-maler og søknadsdatase.

Vilkårene nedenfor omhandler hvilke rettigheter du har som bruker av våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester angir du at du godtar disse bruksbetingelsene og godtar å overholde dem. Hvis du på noe tidspunkt ikke godtar eller ikke kan overholde vilkårene og betingelsene, har du ikke lov til å bruke våre tjenester.

Personopplysningsloven (Lov om behandling av personopplysninger) setter de formelle rammene for hvilke personopplysninger Jobbhelten kan lagre og hvordan Jobbhelten kan forvalte disse. I elektroniske kommunikasjonstjenester – herunder nett, mobil og andre IP-tjenester – er disse rammene forsterket gjennom ekomloven (Lov om elektronisk kommunikasjon) som nylig ble revidert blant annet med hensyn på informasjonkapsler (cookies).

 

Innhenting av personopplysninger

Bruk av personopplysninger

Vi bruker opplysningene om deg på følgende måter:

  • Til å sikre at innholdet fra vår nettside, våre tjenester eller våre produkter er presentert på den mest effektive måten for deg og for din enhet
  • Til å tilby deg tilbud, nyheter, informasjon, nye produkter eller tjenester som du ber om fra oss eller som vi tror kan være av interesse
  • Til å kommunisere med deg angående din konto eller dine kjøp av våre tjenester eller produkter
  • Til å gjøre deg oppmerksom på eventuelle endringer i våre tjenester eller produkter

Vi deler ikke dine opplysninger med andre parter, annet enn det som hentes fra eksterne tjenester som Google, Youtube som behandler data gjennom informasjonskapsler på vår side.

Informasjon i form av «cookies» eller informasjonskapsler kan du lese mer om her.