Mesh Oslo

Hvem er vi?

Jobbhelten er historien om tre venner som hjalp sine venner med å skrive jobbsøknader og CV-er. Da pågangen ble for stor, og tiden for liten, bestemte vi oss heller for å en lage en tjeneste som alle kunne dra nytte av.

Jobbsøking er ikke det morsomste man gjør, og i en verden med Netflix, Snapchat og newsfeeden på Facebook er det ganske mange ting vi heller gjør før vi begynner å kave oss frem i jobbsøkerjungelen,

Vi bestemte oss derfor for å skape et univers hvor du får verktøyene du trenger gjennom å se korte animerte videoer om våre hovedpersoner Jonas og Nina på veien fra jobbsøkere til jobbhelter.

I tillegg kan du laste ned CV-maler, se søknader og CV-er som har skaffet jobb tidligere og spørre oss om hjelp på chat hvis du lurer på noe.

Vi har sittet på begge sidene av bordet i jobbintervjuet, og sett hva som gjør at noen CVer og søknader går gjennom nåløyet mens andre blir makulert. 

Informasjonen i videone er hentet fra erfaringen vårt nettverk besitter, i tillegg til faglitteratur og HR-partnere vi er i kontinuerlig dialog med. 

Vi ønsker deg lykke til med jobbsøkingen, og tar mer enn gjerne imot dine tilbakemeldinger på Jobbhelten og hvordan vi kan bli bedre!

Med vennlig hilsen 
Sigbjørn, Torstein og Mathias

Sigbjørn Kolset

Sigbjørn Kolset

Animasjon

Torstein Kolset

Torstein Kolset

Leksjoner

Mathias Jeremiassen

Mathias Jeremiassen

Web